Sponsoren 2019

Het Tank- en Autowascentrum Zwart Stratengolftoernooi Badhoevedorp is een initiatief van de winkeliersvereniging Badhoevedorp en is ontstaan vanuit hun 25-jarig bestaan. Hoofdsponsor is Tank- en Autowascentrum Zwart.

Er zijn 18 holes uitgezet door de plantsoenen en de groenvelden van ons dorp. Maximaal 21 teams starten gelijktijdig en zullen strijden om de felbegeerde ‘Wim Eweg-wisselbeker’. Zo loopt iedereen de tijdelijke golfbaan die door het dorp is aangelegd.

De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner, een loterij en een veiling. De opbrengst van de dag wordt besteed aan goede doelen.

Hoofdsponsor

U stelt een team van 4 personen samen en speelt mee met het evenement. De kosten bedragen € 400,- per team inclusief 4x diner.

U meldt u aan als STEUNSPONSOR door het formulier in te vullen en aan te geven waarmee u ons gaat ondersteunen.

U kunt aan de Stichting VAN BADHOEVEDORP VOOR BADHOEVEDORP doorgeven welk goed doel in uw ogen ondersteuning verdient.

U kunt een hole adopteren en op die hole uw bedrijf profileren en u mag uw bedrijf promoten door middel van flyers of op een andere ludieke manier. De kosten bedragen € 300,- inclusief 1x diner.

U kunt zich als individueel deelnemend speler opgeven. U wordt dan door de organisatie ingedeeld in een team van maximaal 4 personen. De kosten bedragen € 85,- per persoon, inclusief 1x diner.